Hitelkártyáról levonták a hitelt egyben, teljes mértékben?
Üdv!
Egy olyan problémám lenne, hogy hitelre vettem egy elektronikai eszközt 100 ezer forintért, THM mentesen. A hitelt 22 hónapra 4500 ft körüli összegben állapították meg. A tranzakció megtörtént.
Otthon megdöbbenve tapasztaltam, hogy a hitel összege teljes mértékben hiányzik a hitelkártyáról (tehát a 100000 forint).
Valamit én rontottam el? Nem értem, hogy mi történt.
#1 de, minden hónapban szabályszerűen fizetem 15.i határidőben a megszabott hitelkeretet
#2 ezt nem értem?
De így nincs pénzem az egész hónapra.
Kérem, inkább csak hozzáértők válaszoljanak.
Probald kicsit erthetobben leirni a kerdest, nehez rajonni hogy mit is akarsz mondani.
Nekem az jon le ebbol a nehany sorodbol hogy valosagban nem hitelre vettel valamit, hanem egy hitelkartyat igenyeltel, amirol levontak az osszeget es most van 22 honapod kiegyenliteni a hitelkartyat.
Nem. Van egy budapestbankos hitelkartyam, amit a tescotol kaptam annó. Rotációkor (hónap 15.-e) 120ezernek kell rajta lennie ahhoz, hogy ingyenes legyen a szamlavezetese. Ez a kartyam megvan már jó 3 éve.
Mediamarktban thm mentes hitelre vettem 120ezerért egy telefont. Ebből 20 volt az önerő, maradék 100ezer pedig 4540 forintos havi részlet 22 hónapon keresztül.
Megkotottem a szerzodest, otthon megneztem netbankon a kartyamon a penzt és már csak 18ezrem maradt valamiért. Tranzakciók között nincs 100ezer kulon levonva.
Ez a 120 ezer a hitelkereted lenne? Akkor elkepzelheto hogy a 100 ezer kulonbseg azert van mert ennyivel csokkent a hitelkereted az uj hitel miatt?
Bar szerintem egyszerubb lenne ha felhivnad mediamarktot, vagy a bankodat ahelyett hogy mi itt tippelgetni probalunk.
"Tranzakciók között nincs 100ezer kulon levonva."
Akor mi van a tranzakciók között? Mennyit vontak le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!