Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek nem aggasztó,hogy...

Szerintetek nem aggasztó,hogy a magyar lakosság egyre jobban eladósodik?

Figyelt kérdés

Egy normális lakás kb. 25 milliótól kezdődik.Egy új autó ma már 5-6 millió alatt nem kapsz.

Egyre nagyobb hiteleket veszünk fel valamilyen formában.

Szerintetek ez a jövőre nézve nem aggasztó?

2021. máj. 29. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem, nyilván sarkítottam, de attól még, hogy az ember törleszt valamit, nem lesz belőle rabszolga.
2021. máj. 29. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mostantól aggasztó. Eddig is nagyon sokan el voltak adósodva. Ez semmit nem változott az elmúlt 30-40 évben.

Én a szociban 9 évig gyűjtöttem lakásra. Minden pénzem félretettem rá. Így is kellett kölcsönt felvennem hozzá. Kb. most is annyi ideig tartana megszerezni egyet úgy, hogy nem költök semmit a fizetésemből.

Ja... autóm azóta sincs.

2021. máj. 30. 06:10
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Én attól tartok csak hogy ha bedől a sok paraszt a hitelével az àllam már megint az én adómból menti meg őket, és nem a híd alá mennek ahova valók.
2021. máj. 30. 09:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tartom aggasztónak. Vállaljon mindenki felelősséget a saját döntéseiért, én is így tettem.
2021. máj. 30. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Ma már nem adnak minden hülyének hitelt. Lakashitelnél max a jövedelmed fele lehet a törlesztőd amit átlagos fizunál amúgy is elköltenél albira. Aki lapostévére veszi föl a személyi hitelt az meg sajnis olyan alacsony szellemi szinten van hogy másból nem tanul csak a saját hibájából. Autót pedig szintén nem muszáj fönntartani, szerintem nagyon nagy luxus.
2021. máj. 30. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!