Hogyan zajlik le egy párbeszéd készpénzes befizetés során egy Erste bankfiókban?
Csókolom készpénzt szeretnék befizetni.
Üdvözlöm, legyen szíves ezt kitölteni.
Mennyi pénzt kíván befizetni?
Kérem, én 3565Ft-t szeretnék.
3565-t?
Igen kérem, annyit.
Írja alá legyen szíves.
A nevével, igen.
Itt a bizonylat, viszontlátásra.
Csókolom!
22:47 :D:DD
amúgy ja, sorszámot húzol, amint te jössz odamész, mondod hogy befizetnél x ft-ot , aláírod.
Általában minden ERSTE fiókban van biztonsági őr, aki fogadja az érkezőket. Legjobb, ha tőle kérsz segítséget. Van formanyomtatvány, a kp befizetésre. Értelemszerűen kitöltöd a nyomtatványt, (kell a fogadó fél számlaszáma, neve is) de ha nem vagy benne biztos, mit hová kell írni, ebben is segítenek a bankban. Ez után érdemes sorszámot kérni a pénztári befizetéshez. vigyél magaddal személyit, lakcímkártyát, mert azt is kérni fogják.
És ne izgulj, mindenki volt már olyan helyzetben, hogy először csinált valamit!:)
Én pl 40 évesen tankoltam először a saját kocsimba egyedül és én is be voltam rezelve, nehogy hibázzak.:)
Jónapot!
FEltünés nélkül kezdje el bepakolni az összes pénz ebbe a nejlonszatyorba!
De semmi trükk vagy lövök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!