Mi történik ilyenkor?

Figyelt kérdés

Hali, az lenne a kérdésem, hogyha kínai oldalakról veszek mondjuk 150 ezerért valamit és az eladó nem küldené ki, akkor mi történik a pénzemmel?

(PayPallal fizetnék)

2021. máj. 10. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igényelsz refundot.
2021. máj. 10. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:

És mennyi az esélye, hogy vissza is kerüljön a pénz a számlámra?

Vannak már neked tapasztalataid?

2021. máj. 10. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt már pár ilyen ügyem, kivétel nélkül visszakaptam a pénzt. A legutolsó pont két hete volt. Rendeltem egy szónikus okosfogkefét, meg is érkezett kb két hét alatt. Működött is, egyetlen gondja volt, hogy nem tudtam csatlakoztatni a telómhoz. Minden megpróbáltam, de sehogy sem ment. Végül kiderült, hogy a leírással ellentétben nem global version volt, ezért nem ette meg a telóm. Nyitottam egy vitát, ahol leírtam, hogy a fogkefe fő funkciói így használhatatlanok. Erre az eladó felajánlott egy 50%-os visszatérítést. Én ezt nem fogadtam el és 75%-ot kértem tőlük. Végül az eladó lezárt a vitát és visszafordította paypalon az egész összeget, szállítási díjastól mindenestül. Még aznap a számlámon volt a pénz.
2021. máj. 10. 18:36
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha nem jön meg a csomagom ,és én szónélkül vissza igényelem a pénzt az mennyire szemétség? 😏
2021. máj. 10. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen esetem is volt már. Nem jött meg a csomag. Indítottam a vitát, az eladó küldött valami elég kamunak tűnő postai sztorit. Kérte, hogy várjunk még egy hetet, hátha megjön. Nem jött meg. Mondtam, hogy akkor refund. Vissza is lett térítve. Párszor jártam így, sajnos volt amikor a refund után megérkezett a csomag, de olyan is volt, hogy nem.
2021. máj. 10. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!