Ha már egyszer igénybe vettem a falusi csok-ot 2 tervezett gyerekre, de időközben változott és 3 gyereket bevállalunk, akkor a házvásárlás része ugrott?!
Figyelt kérdés
6 millióért vettünk lakást. Ebből 1,3M falusi csok támogatás. Ugye 2 gyerekre vettük igénybe. De mi van akkor ha 3at szeretnénk mégiscsak, nyilván a felújítás részét (a különbözetet) fel tudnánk venni, de mi van a lakásvásárlás részével? Az gondolom így ugrott? Utólag nem utalnak, meglévő házra, ami egyébként részben falusi csok támogatásból lett kifizetve.2021. máj. 4. 13:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem ugrott
Egyszer vehető igénybe és arra állapítják meg a támogatást, amit akkor veszel.utolag nem hiszem hogy adnak.. ugye a falusi csoknal van 10millio? De ugye az ingatlantol is függ mennyit adnak rá.. annyira nem vagyok ebbe benne,de lehet jobban jársz ha telefonon utána kérdezel.. pofán úgy se vágnak
2/5 A kérdező kommentje:
Igaz :)
2021. máj. 4. 18:28
3/5 anonim válasza:
Falusi CSOK csak egy alkalommal igényelhető.
4/5 anonim válasza:
1,3-1,3M Ft-ra vagy jogosult, mivel erre szerződtél, nem kérheted sem a vásárlásra, sem a felújításra sem a különbözetet.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :)
2021. máj. 5. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!