Honnan tudom hogy még van folyószámlahitelem?
évekkel ezelőtt FHB banknál voltam kötöttem egy 70eftos folyószámlahitelt en abba véletlenül egyszer bele nyúltam. Es onnantól kezdve mindig annyi volt a fizu a kártyán amennyit utalt a főnököm. Es ugye most volt ilyen monitorium,de én nem kaptam semmi papírt erről. Azóta ugye évek során változott a nettó fizetésem es akkor se vont le semmit. Mindig annyi van rajta amennyi a fizum es gozom sincs hogy most akkor ez a hitel most van vagy nincs..mint az tudjuk már Takarékbank lett azóta.
Nyilván be fogok menni ezt megkerdezni,de valaki tudna erre valamit is mondani.. mert nem igazán értem ezt . köszönöm szépen
Ha folyószámla hitelkereted van és abba a moratorium előtt “nyúltál bele” és még a moratorium előtt utalt a főnököd annyit, amennyi elég volt a törlesztésre, akkor nincs tőkehátralékod.
Ha a moratorium előtt keletkezett az adósság és a moratorium kezdetéig nem törlesztetted akkor vélhetően fennáll és kamatozik jelenleg.
Ha a moratorium alatt keletkezett az adósság akkor vélhetően az első esethez hasonlóan visszatörlesztetted már.
Viszont ami mindenképp megfontolandó az az hogy jó eséllyel fizetsz a banknak a hitelkeret rendelkezésre tartásáért jutalékot. Már csak emiatt is érdemes lenne felmondani a szerződést ha egyébként nem használod annyira gyakran a hitelkeretet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!