Otp folyószámlahitel kamat?
Sziasztok, otp-s vagyok,az lenne a kèrdèsem hogy van jelenleg egy ilyen folyószámlahitelem amivel le tudok menni minusz 50ezer ft-ig, ez nagyjából elèg rendszeresen meg is törtènik ugyanis egy fèl ève elèggè megszorúltam, akkor le is mentem ès azóta sem tudtam kiegyenlíteni tartósan, tehát fizukor kiegyenlítődött mindig, de úgyanúgy kènytelen voltam kihasználni,ez most februárban màr viszont korrigálni tudom, viszont hülye voltam ès a kamatra nem gondoltam, illetve nem teljesen egyèrtelmű mert minden hónapban vonja le, illetve kellene, de az az összeg amit levon szerintem irreálisan kevès, a banktól kapott papírjaim ezzel a folyószámla hitelel kapcsolatban nem találom így nem tudom mennyi lehet a kamat összege, kiszámolni sem tudom, elèg keveset tudok a tèmáról, akivel beszèltem erről mindenki mást mond így nem egyszerű, az utóbbi napokban elèggè pánikba estem hogy majd nagyon sokat kell fizetnem,pontosan nem egèszen èrtem, minden hónapban vonogat le, az alábbi kèpernyőmentèsen látni:
Jól gondolom hogy ez mèg nem a törlesztès, vagy csak rèszben, ès lennie kell majd egy nagyobb összegnek?
Bemennèk megkèrdezni a bankot, vagy betelefonálni de beteg vagyok ès így nem valami kellemes, gondoltam előbb itt megkèrdezem hatha valaki fel tud világosítani, tehát nagyjából a kèrdèsem arra írányulna hogy várhatok egy többszázezer forintos levonást, vagy a kèpen lèvő összegek maga a törlesztès cakkpakk?
A kamat összege az, ami ott van a számládon.
Az adott mínusz összeg kamatát terhelik havonta.
Nem lesz több százezres levonásod, nyugi!
7-es: hát nem tudom de én mindig úgy osztottam be a pénzem, hogy ha kevés volt akkor is kijöttem belőle.
Pedig még 6 éve nettó 100 ezret kerestem.
Nem a kérdezőt bántom de tényleg érdemes spórolni és annyit költeni amennyi van.
3-assal egyetértek.
Nekem volt tavalyelottig fhk-em, en is 50kig mentem le es minden honapban ezeken a koltsegeken kivul meg kb 3000 koltsegem volt, szal minden honapot - 4kval kezdtem.
Ezert szuntettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!