Takarékbankról vélemények?
Takarékbanknál,aki vett már fel bármilyen hitelt mik a vélemények róla?
Én jelzáloghitelt vennék fel.
Szeretnék minden tapasztaltot véleményt őszintén meghallgatni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Mi babavárót vettük fel náluk, mert náluk voltak a legjobb feltételek. A hitelügyintézés és a folyósítás is meglepően gyorsan és zökkenőmentesen zajlott.
Számlát kellett nyitni náluk hozzá, nem kértünk a számlához se kártyát, se sms szolgáltatást, csak netbankot, és így csak 200 ft a számlavezetési díj/hó.
A fiókjuk nem a legmodernebb, legalábbis, amiben mi voltunk.
Ami viszont katasztrófa, az a netbankjuk. A belépésnél is ha elfelejtetted a jelszót, ami gyakran megesik, amilyen fokozott biztonságú jelszót kérnek, akkor csak úfy lehet új jelszót igényelni, ha felhívod őket, vagy bemész a fiókba. Havi számlakivonat lekérése se egyszerű, meg maga a Netbank felépítése is elég elavult szerintem, de ahogy látom, próbálnak ebben is fejlődni.
Én összességében elégedett vagyok velük, a politikát meg nem szeretném belekeverni ebbe.
Szia köszönöm szépen hogy leirtad.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha én nem szeretném hogy bankszámláról vonják a pénzt, hanem csekkrol és nem akarok netbankot es ilyesmit úgyis kaphatok hitelt?
Hitellel nincs tapasztalatom, csak bankszámlával. Volt egy másodlagos számlám még a takarékszövetkezeti integráció előttről, illetve a családban egészen 3 hónappal ezelőttig volt egy folyószámla.
Én az ellenségemnek sem ajánlanám ezt a "szolgáltatást". Bármit akartam személyesen intézni, általában azt kaptam válaszul, hogy "ez nem lehetséges", "rendszerhiba", stb. Egy dolog ment flottul, a számlazárás. A netbank kritikán aluli. Átláthatatlan, kevés funkció, a "mobilapp"-nak gúnyolt böngészőről már nem is beszélve. A papírból készült (nem plasztik) bankkártyáról rövid idő alatt lekopott a kártyaszám.
Nem saját történet, de hallottam olyat, hogy bérminimumból havi 5-6.000 Ft-ot vontak le minimális forgalom mellett.
Mint mondtam, a hiteleikről nem tudok nyilatkozni, de szerintem érdemes lenne szétnézni más bankoknál, például a bankmonitor.hu segítségével. Általában a Budapest Bank, UniCredit és a K&H, néha a Raiffeisen szokta adni a legkedvezőbb ajánlatokat.
Nekem lakáshitelem van náluk, bankszámlám és most a babavárót próbáljuk felvenni. Ma van a 10.nap az elbírálásra, de meg se makkantak még mizu, hogy áll az ügy.
Kisebb fiókjaikban katasztrófa az ügyintézés, névváltozás miatt 2x küldtek ki rossz bankkártyát mire megkaptam a jót. Pedig személyesen voltam bent és mutattam be az irataimat...
Telefonon gyakorlatilag elérhetetlenek.
Előtte OTP-s voltam, össze se hasonlítható a kettő.
Netbank tényleg egy vicc.
Takarékbankot nem ajánlom, lefizetem a hitelt és megszüntettem a bankszámlám és azonnal megyek vissza az OTP-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!