Hol találjak céget, aki bejelent havi 600.000 bruttóra, amíg nem kapok lakáshitelt? Milyen munkakörben lehetséges ez, ha érettségim van jelenleg csak?
Fizetném a cégnek a bruttó után fizetendő adókat, a nettó kifizetést nem kérném el, csinálhatnak vele bármit.
Nekem az a fontos, hogy ezt fizetném 3-6 hónapig kb, ami után remélhetőleg megkapom a lakáshitelt valamelyik banktól.
Kérdés az, hogy milyen területen nézelődjek, ahol hihető, hogy érettségivel alkalmaznak ott és ennyi pénzt fizetnek érte? Amire nagy eséllyel hitelez a bank?
52 milliós lakást néztem ki, de csak 24-28 millió áll rendelkezésemre.
Szívesebben fizetném végre a saját hitelem, mint az albérletem.
(Új építésű, budai ingatlan)
Ismerősi körömben kérdezősködtem már, vannak jól menő vállalkozó ismerősök, de mindenkit szinte minimumbérre jelentenek be és kp-ben adják a fizetéseket. (Építkezés, szállítmányozás, stb)
És nem mernek bejelenteni, ekkora összeggel.
Én nem értek hozzá, de ebből milyen hátránya lehet?
Bűncselekmény amiről beszélsz. Menj el dolgozni gyűjtsd össze ami még kell, mellesleg el tudom képzelni milyen ember lehetsz, ha örökölted a pénzt és ilyen szinten úgy hogy semmit nem csináltál habzsolni akarod az életet, viszont ha nem és eddig megdolgoztál érte akkor hajrá az 52 millióig, ha ennyi ment a többi is menni fog, de maradj a realitás talaján és hagyd ezt a baromságot.
7es válaszoló, csak 3 dolog az élethez, 1. Amit személy szerint tőlem kapsz semmi rosszindulat nélkül, az a leleményesség, ez kell az élethez legfőképpen. 2. Előbbihez kapcsolódóan semmit nem jelent ,hogy közép vagy felsőoktatásban részesültél, nem fogod attól egyszerűbben látni a világot, vagy nehezebbnek, nem fogsz tisztábban látni. A Diploma egy papír, ahogy az érettségi is. Lehetsz egy igazi barom, és főként életre nem képes egyén friss diplomásként, (legtöbben azok) és a tapasztalat azt mondja, hogy 90% a diplomás embereknek vagy beteg fent az agyában, alkoholista, vagy azért szerzett diplomát mert nem akar dolgozni és húzza halasztja, (sose leszel kész a munkára) ,hogy majd jobb lesz, egyszer csak egyszerűbb lesz a munka. Ezt (az egyetemet) nem mindenki teheti meg mellesleg. Kell hozzá a szülői háttér, elég rendesen, mellette meg dolgozni kell, ha a háttér nem elég, amihez rengeteg embernek nem fűlik a foga amikor még tanulni szeretne. Boldog boldogtalan diplomát akar, ezzel van a baj, akinek pedig megvan az gigászi nagy arccal és az alázat teljes hiányával él, mint ahogy te is gondolom. ‘’Mert nekem van diplomám’’. Ugyan olyan ember vagy te is, ebből tevődik össze a 3. dolog miszerint ne legyél előítéletes meg ekkora ordenáré nagy tünkő (fatuskó) mert elég elszomorító és saját magadat minősíted vele. Nagy diplomás egyén. Kinek nem inge ne vegye magára, mindig tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!