Lejárt bankkártya esetén hova érkezik egy rendelés visszatérítése?
Ahogy előttem is írták. Van egy fix számlaszámod, ahhoz kapod a bankkártyákat. Ez előbbi nem változik, ez utóbbi pedig igazából a bankszámlának egy könnyebb használati eszköze.
DE. Ha kártyával fizettél, akkor vedd fel velük a kapcsolatot, mert ilyenkor nem visszautalni szokták számlaszámra (bár, ha elkérték a számlaszámod, akkor no para), hanem sztornozzák a tranzakciót, ami akkor tud biztosan végbemenni, ha még él az előző bankkártyád (amivel fizettél). Jelezd nekik, hogy mi a helyzet, és akkor elmondják, mi a megoldás.
Nekem múlt héten volt ilyen problémám.
Novemberben rendeltem, de visszakértem a pénzt mert rossz volt a termék, a kártyám januárban lejárt. Bankkártyás fizetés miatt ők sztornózták, ugyanakkor nem volt hova, mivel nem élt a bankkártyám már. 1 nap után visszadobta, hogy sikertelen tranzakció. Végül elküldtem nekik a számlaszámomat, és elutalták az összeget.
Érdemes felvenni a kapcsolatot velük.
En ruhaumüzletben dolgozom, itt ha új kártya lett valamiért, akkor visszautalásnál nyilatkozatot kellett küldeni a bank-nak emailben az új kártya adatokról.
Netes vásárlásnál viszont nem tudom, hogy van, de jobb Utana járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!