Provident ad BAR listasoknak hitelt?
SOS kell egy osszeg, bar listas vagyok, de a vegrehajtoval meg vagyok allapodva, fizetem a reszleteket mar egy eve rendesen. Most viszont hirtelen egy nagyobb osszegre sos szuksegem lenne, annak a reszletet is tudnam fizetni, mert magas a fizetesem, nem gond.
Vajon igy ad a Provident kolcsont? Ugy tudom ok az egyetlenek, akik talan.
Ha elolvastad volna a kerdesem, tudnad, hogy fizetem a hitelem es mivel jo a fizetesem, stabill munkahellyel fogom is tudni fizetni. Azt is amit most felvennek!
Ezert bunko hozzaszolasokra nem vagyok kivancsi, csak olyan irjon aki konkretan tudja a kerdesemre a valaszt!
Vasarnap van, H-Sz lehet hivni a providentet.
4es pontosan!
Nem ertem miert ilyen bunkok az emberek, nem jo kedveben megy senki a providenthez! Kenyszerbol...
A BAR lista meg nem jelenti az, hogy az illeto nem fizeti, en is fizetem mar. De volt olyan idoszakom, hogy a napi megelhetes is gond volt, nem meg a hitel torleszto... Szerencsere mar rendozott.
De attol meg nincs hirtelen tobb szazezrem a kisparnamba varrva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!