Megbízható cég az MPK? (Magyar Pénzügyi Közvetítő Zrt.)
Figyelt kérdés
Van róluk valakinek tapasztalata? egyik ismerősöm ajánlotta őket hogy egész jó kamattal lehet pénzt befektetni hogy közben biztonságos is! csak maga az oldalukon nem találtam semmi konkrétumot állítólag azért mert mindenkivel külön tárgyalnak és személyre szabottat kínálnak.2021. ápr. 16. 22:32
11/26 anonim válasza:
12/26 A kérdező kommentje:
Nem,de ha jól látom ez 2015-ös cikk nem túl friss!
2021. ápr. 17. 22:57
13/26 anonim válasza:
Attól még igaz. De látom, te mindenképpen azt akarod, hogy átverjenek.
14/26 anonim válasza:
12: nem azért linkeltem, mert friss esemény!
Hanem hogy lásd, kiknek akarod odaadni a pénzedet....
Ezek nem tisztességesen játszanak - kiizártnak tartom, hogy a bünti után mea culpa-ba vonultak, és onnantól fogva patyolat tiszták...
De te tudod....
15/26 A kérdező kommentje:
értem én, nem állt szándékomban csak úgy rájuk bíznia pénzemet! csak utána kérdeztem mert hallottam mástól róluk!
2021. ápr. 18. 12:40
16/26 anonim válasza:
15: az ilyen mlm-szerű cégeknél pont ez a csali dolog, hogy ismerősön keresztül érkezik az ajánlás. De ő nem azért ajánlja, mert annyira jó, hanem mert neki ebből lesz lóvéja....
17/26 A kérdező kommentje:
neki az ismerőse dolgozik ott 11éve és mondta hogy a lánya megtakarítását is ő kezeli! csak mikor szóba került hogy állampapírba fektetném akkor ajánlotta hogyha akarom megadja a számom az ismerősének és beszélhetek vele!
2021. ápr. 18. 13:32
18/26 anonim válasza:
NÉzd, az már messziről bűzlik, ha a neten nem érhető el nyilvános információ....
19/26 anonim válasza:
Én dolgoztam ott, így sem ajánlom. Nagyon nem.
20/26 anonim válasza:
Kb. annyira megbízható, mint a zepter. Azaz átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!