Hol és hogyan érdemes manapság befektetni 4-5 millát, ami nem kockázatos, de a banki kamatoknál többet ad?
Nemesfémeket javaslom neked! Kockázatmentes, likvid, és mindig banki kamat feletti hozama van!
Információt nagyon szívesen adok privátban!
Itt egyébként sem lehetséges...
szia!
én egy független tanácsadó vállalatnál dolgozok, szívesen készítek veled egy elemzést, ha szeretnél segítséget írj nyugodtan, ha nem sok sikert, remélem jót választasz!
Szia!
Én az első hozzászóló véleményét osztom! De csak akkor, ha kézzelfogható aranyat tud neked ajánlani, és nem papíralapút!
Én is abba tettem a pénzem egy részét már kb. 1,5 éve.
Azóta ha jól számoltam, kb. 50% pluszban vagyok...
Bizonytalan dolgokba ne menj bele!
Nem kevés pénz a 4-5 milla - bár lehet neked nem nagy összeg - de gondolom, neked sem mindegy, mi történik a pénzeddel...
Kedves előző!
Másfél éve is ezt mondták! És másfél év múlva is ezt fogják mondani!
Ez nem tőzsde!!! Itt nem úgy mozognak az árak mint a tőzsdén! Többé kevésbé azt lehet mondani, az ára annyival megy fel, amennyit a pénzünk veszít az értékéből!
Tehát, másfél év múlva is csak siránkoznék, hogy mért nem most, mert akkor még jó volt az ára? Jobb mint most.
Miközben a pénzem pedig egyre kevesebbet ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!