Milyen marketing oka lehet, hogy az Erste megváltoztatja a Mobilbank nevét Geroge-ra, egy személynévre?
Figyelt kérdés
Mi lehet emögött, miért jó nekünk, hogy személynév van mögötte?2021. márc. 16. 09:39
1/4 anonim válasza:
A konkrét lépés hátterét nem ismerem, de a marketing egyre inkább alakul át személyessé, még a nagy cégek esetén is. Identitást adnak neki, már levelet sem egy bank küld általában, hanem Lívia az X banktól, Miklós az Y üzlettől.
A személyes márkáé a jövő, és ebből a nagy cégek sem akarnak kimaradni.
2/4 anonim válasza:
Mert George nem egy mobilbank, hanem egy digitális személyi pénzügyi asszisztens. Sokkal jobban megbarátkozik ezzel a ténnyel az ember, ha a digitális asszisztens emberi tulajdonságokkal van felruházva, amihez hozzátartozik, hogy valódi személyneve van. Ezen felül köszön, ha "találkoztok" (belépsz) és úgy "beszél hozzád" (írja ki az információkat), mintha beszélgetne veled.
3/4 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem zavaró, hogy közém és az adatbázis közé beáll egy személy, mert tényleg azt a hatást kelti mintha ott lenne. Egy ember meg hibázhat, másban nem fordul ez meg, én vagyok ilyen fura? :)
2021. márc. 16. 13:02
4/4 Arkhowar válasza:
Hát nem tudom... Kérdezd meg az Osztrákokat akik kitalálták... Viccet félretéve szerintem gyakorlati haszna van a névcserének, ne keverjük az újat a régivel, de hogy miért pont Gyuri, azt nem tudom. Maga a technikai háttér és a kezelése tuti más. De lehet csak azért, hogy beszéljenek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!