Babaváro hitel?
Az erdekelne hogy jelenleg folyik ellenem egy eljaras.. meg nem allapitott meg semmit a birosag nemis nagyon foglalkoztak az ugyel...
Viszont babavaro hitelhez feltetel az hogy buntetlen elo eletu legyek...
Nos ameg nincs itelet ihenybe lehet venni ezt a hitelt? Mennyire foglalkoznak ezzel komolyan a bankok
Valamint milyen itelet szamit buntetett eloeletnek?
Ertem.. koszonom a valaszodat..
Meg annyi lenne hogy a bank hitel igenylo lapjan van 2 olyan pont ahol be kell jelolni hogy folyik e jelenleg eljaras ellenem es a 2. Pont pedig hogy a birosag allapitott e meg iteletet vagy nem allapitott e meg... ezesetben mit kellene bejelolni?
Bocsi rosszul ertelmeztem a papirt.. attneztem meg1 szer..
Azt kerdezik az 1. Ban hogy van e olyan buntetesem ami behajtas alatt van .. gondolom itt arra gondolnak hogy van e penz tartozasom amit att adtak behajtonak
Akkor, ha nincs tartozásod, a válasz nem, nincs tartozásod. Ha azt kérdezik, hogy büntetlen előéletű vagy, a válasz igen.
Ha azt kérdezik konkrétan, hogy van-e veled szemben büntetőeljárás folyamatban, akkor arra igen a válasz. Ha ilyen kérdés nincs, akkor meg nyilván nem érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!