Aki megkapta a babaváró hitelt, mikor folyósították? Nekünk az van a szerződésbe hogy az 5. Munkanapon utalnak. Ezt percre pontosan betartják vagy várható előbb? Duna Takarék
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 05:23
1/2 MBazsi válasza:
Én OTP-s vagyok.. Be mentünk mindem papírral ott meg csinálták szerződést.. Mire kijöttünk rajt volt a számlán a 10 millió. Nekünk semmit nem kellett várni.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az OTP tudom hogy azonnal jovairja. Időközben eljutottunk az 5. Munkanapig, ma már meg kell érkeznie. Tehát a saját kérdésemre a válasz: nem utalnak előbb, ami a szerződésben van csak akkor. Hátha másnak is hasznos lesz az info
2021. febr. 25. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!