Ennyi diákhitelt hogy fogok tudni visszafizetni?
Utolsó éves egyetemista vagyok és sajnos összegyűlt a végére 5 millió ft diákhitelem. Közgazdásznak tanultam,van már egy elég jó állásom egy jó multinál,de még nem fogok most annyira sokat keresni frissdiplomásként. (Most gyakornok vagyok a suli mellett,így nagyon keveset keresek)
Sajnos az egyik szülőm nem él már,csak anyukám,aki egyáltalán nem tudott segíteni anyagilag.
Így az albérletet(más városban van az egyetem)ételt,mindent nekem kell állnom magamnak.
Végig dolgoztam/dolgozok egyetem mellett,de max mindig 20 órát tudtam az órák miatt(elég sok volt/van). Így nagyon max az albérlet árát tudtam megkeresni,de a rezsi már nem fért bele+kaja stb.
Miszáj volt végig szabad diákhitelt felvennem+önköltséges is vagyok.
Így jött ki ez az 5millió.
Akinek van már diákhitele,hasonló összegben,hogyan fizette vissza? És mennyi idő alatt?
23L
A #13-as vagyok.
őszintén, 18 éves, élet- és cselekvőképes ember vette fel a diákhitelt. Tudta nagyon jól, hogy mivel jár, mit kell teljesítenie mik a kötelezettségei és nem egy ember vette igénybe se most se régen.
Saját otthon? Elképzelhető, issza kell fizetni az 5M-t? Menjen Budapestre és bérelje szobát. Ma láttam, hogy felújított 7 m^2-es szobát lehet bérelni és hárman laknak a lakásban. A bérleti díj 50e forint mindennel és a fizetése meg lenne kezdőként nettó 250-300e forint? Hol itt a baj kérem szépen??? Gyönyörűen tud akár havi szinten minőségit étkezni, vásárolni, félre tenni és még a hitelét is tudja fizetni nem gomb értékben, hanem akár 50-60e forinttal is. Ráadásul 23 éves, vicc, mintha világot kéne megváltani ennyi idősen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!