19évesen vegyek fel hitelt?
Le kell adnod a fizud? Uhh, azért így árnyaltabb a kép.
Mennyi a fizetésed? Mennyi a városodban egy albi?
Hát ha le kell adni a fizetésed akkor a hitelt hogy akarod fizetni meg az albit?
Covid alatt ne mondd hogy 100%
Akár mikor bezárhatják megint ezeket a helyeket is...
"100%ban biztos munkahellyel rendelkezem!"
Ilyen csak az álomban létezik, egyik napról a másikra rakták lapátra a vendéglátósokat, sokan közülök hasonlóan éreztek. Hamarosan várható egy nagyobb válság, ahol is sok ember elfogja veszíteni a munkáját. Én értem, hogy jobb külön, de nem ilyen áron.
"100%-ban biztos munkahellyel rendelkezem!"
Nos, kérdező, csak hogy tudd: jelenleg azon gondolkodnak, hogy mivel nagyon megugrott a napi új fertőzöttek száma, szigorítani kellene.
csak mondom: külföldön, más országokban bezártak a boltok, vendéglátóhelyek, éttermek, bárok, sok helyen csak és kizárólag az élelmiszer boltok, patikák, stb lehet nyitva. Ha be kell zárni azt a helyet is, ahol dolgozol, akkor bizony nem sokáig lesz fizetésed: letesznek 4 órába, ami az éhenhaláshoz is kevés.
"Közben a szüleim is támogatom mert apám beteg nem tud dolgozni már több mint 1éve."
Ez nagyon szép Tőled - bár mivel otthon laksz, ezért a te megélhetésed is nyilván pénzbe kerül. Apukád le van százalékolva? Kap valami stabil pénzt?
Te mennyivel vagy bejelentve (minimálbér?) és hány órára (már csak a hitelfelvétel miatt is érdekes)
El kell keserítselek. Megnéztem neked ha már te nem
Bankoknál 21. Életévet tölteni kell
Providentnél 20. Életév + nettó 150 ezres jövedelem kell
Cetelemnél szintén 20. Év
"100%-ban biztos munkahellyel rendelkezem!"
Nálunk is ezt mondták.. és egy évente 200 milliós bevételű projekt esett 0ra vissza mindössze 2 hét leforgása alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!