Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 19évesen vegyek fel hitelt?

19évesen vegyek fel hitelt?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok arról hogy 19évesen hitelt vennék fel? 6hónapos munka viszonyom van és cukrászaként dolgozom. Szeretnék külön költözni szüleimtől és albérletbe el menni de ezt egyenlőre még nem tehetem meg anyagi problémák miatt. Arra gondoltam veszek fel 1M-ft személyi kölcsönt és abból mindent meg tudnák oldani. Melyik bankhoz forduljak? Egyáltalán kapnák?
2021. febr. 28. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Le kell adnod a fizud? Uhh, azért így árnyaltabb a kép.

Mennyi a fizetésed? Mennyi a városodban egy albi?

2021. márc. 1. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát ha le kell adni a fizetésed akkor a hitelt hogy akarod fizetni meg az albit?

Covid alatt ne mondd hogy 100%

Akár mikor bezárhatják megint ezeket a helyeket is...

2021. márc. 1. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"100%ban biztos munkahellyel rendelkezem!"

Ilyen csak az álomban létezik, egyik napról a másikra rakták lapátra a vendéglátósokat, sokan közülök hasonlóan éreztek. Hamarosan várható egy nagyobb válság, ahol is sok ember elfogja veszíteni a munkáját. Én értem, hogy jobb külön, de nem ilyen áron.

2021. márc. 1. 15:09
 14/17 anonim ***** válasza:

"100%-ban biztos munkahellyel rendelkezem!"

Nos, kérdező, csak hogy tudd: jelenleg azon gondolkodnak, hogy mivel nagyon megugrott a napi új fertőzöttek száma, szigorítani kellene.

csak mondom: külföldön, más országokban bezártak a boltok, vendéglátóhelyek, éttermek, bárok, sok helyen csak és kizárólag az élelmiszer boltok, patikák, stb lehet nyitva. Ha be kell zárni azt a helyet is, ahol dolgozol, akkor bizony nem sokáig lesz fizetésed: letesznek 4 órába, ami az éhenhaláshoz is kevés.

"Közben a szüleim is támogatom mert apám beteg nem tud dolgozni már több mint 1éve."

Ez nagyon szép Tőled - bár mivel otthon laksz, ezért a te megélhetésed is nyilván pénzbe kerül. Apukád le van százalékolva? Kap valami stabil pénzt?

Te mennyivel vagy bejelentve (minimálbér?) és hány órára (már csak a hitelfelvétel miatt is érdekes)

2021. márc. 1. 15:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Minimálbérre vagyok és 8órába. +műszakpótlék
2021. márc. 1. 16:21
 16/17 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek. Megnéztem neked ha már te nem

Bankoknál 21. Életévet tölteni kell

Providentnél 20. Életév + nettó 150 ezres jövedelem kell

Cetelemnél szintén 20. Év

2021. márc. 1. 17:42
 17/17 anonim ***** válasza:

"100%-ban biztos munkahellyel rendelkezem!"

Nálunk is ezt mondták.. és egy évente 200 milliós bevételű projekt esett 0ra vissza mindössze 2 hét leforgása alatt.

2021. márc. 1. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!