19évesen vegyek fel hitelt?
Kérdező, 6 havi munkaviszonnyal, 19 évesen szinte biztos, hogy nem fogsz 1 millió hitelt kapni: van olyan bank, ahol az alsó korhatár 22-23 év.
"Szeretnék külön költözni szüleimtől és albérletbe el menni de ezt egyenlőre még nem tehetem meg anyagi problémák miatt."
Szóval 1 millió ft tartozással indítanál az életben CSAK AZÉRT, hogy 19 évesen külön élj?
Tudod, mit mondok Neked? Bírj ki még 1 évet, addig pakold félre a pénzt, amennyit csak tudsz, aztán gondolkodhatsz a különélésen.
Nem tudom, mennyi a fizetésed, de ha külön költözöl, jó eséllyel még nagyobb anyagi gondjaid lesznek (rezsi, kaja, albérlet)
Szóval nem, ne vegyél fel hitelt (lehet, nem is kapsz), hanem bírd ki még egy kicsit.
Egyáltalán nem is kap hitelt.
Minden banknál 21 év a korhatár.
A cofidis , provident és társai meg kb 45 % os kamattal gurigázik.
Kedves kérdező!
Helyedbe nem nagyon pattognék...
Kauciót semmit nem tudtál félretenni... Berendezni egy idegen lakását? Hogyne! Azt ha egyik napról a másikra eladja a lakást? Hova teszed a bútort?
Albidíj + a havi törlesztő + ami haza küldesz mennyi lenne havonta? Ki se tudnád fizetni. ..
Ez gyerekek nem így megy augusztusban megkaptam az okjm aztán dolgozok fél éve azt már veszem fel a hitelt nyakra főre...
Spóróljál már előtte...
NE! NE! NE!
Kezdjél el félrerakni.
Miért akarsz különköltözni? Főleg 19 évesen?
Mennyire biztos a melód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!