OTP Junior pénzfelvétel...nagyon drága, hova lehetne menni?0
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy csomó pénzem maradt a kártyámon, még legalább 80e.t kellene levennem a hónapban, de megnéztem és a díja:
"108 Ft + 1,49% Ft"
Ez nagyon sok, legalább 1200~ forintomba kerülne levenni, meglehet oldani valahogy máshogy, hogy ne kerüljön ilyen sokba?
2021. febr. 24. 19:21
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem a bankfióki felvételnek ennyi a díja csak, ATM-ből tizedannyi sincs.
2/6 anonim 

válasza:

Persze. Átutalod valakinek a számlájára, akinek van kp-ja és rögtön oda tudja adni.
Mondjuk az utalásnak is van kezelési költsége.
3/6 anonim 

válasza:

150k-et levettél már ebben a hónapban?
4/6 A kérdező kommentje:
3
Igen, minden hónapban leveszem.
Csak sajnos egyre csak halmozódik a számlán, jó lenne ha legalább 200 lenne havonta az ingyenesen levehető :/
2021. febr. 25. 05:32
5/6 anonim 

válasza:

Nem értem, miért gond, hogy a számlán van? Mire kell kp, amire nem jó a kártyás vagy elektronikus fizetés?
6/6 A kérdező kommentje:
Autó vásárlás.
250 a fizum, 150eket veszek csak le havonta, szóval már jó kis 500 ezrem van felette, ami kellene. 😏
2021. febr. 25. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!