OTP Junior számlámmal minuszban mentem (-48ft) ez hogy lehet?(tudtommal nincs folyószámla hitelem és betétem sem)
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 02:39
1/8 anonim válasza:
De a szamlanak vannak havi koltsegei, azt vontak le.
2/8 A kérdező kommentje:
1#
Nincsen. Azt vonták le hogy átállítottam a kártyám limitjét (ez volt a közleményben is)
2021. febr. 1. 02:47
3/8 anonim válasza:
Igen, az is pénzbe kerül. De akkor mi a kérdés?
4/8 A kérdező kommentje:
Az hogy hogy mehettem minuszba?
Azt hittem csak akkor tudok hogyha van lekötött betétem vagy folyószámla hitelem (pedig nincs)
2021. febr. 1. 06:29
5/8 anonim válasza:
Penzfelvetellel vagy penzkuldessel vagy kartyas fizetessel nem mehetsz minuszba.
Azonban ha teszem azt 2ft marad rajta, akkor a kulonbozo koktsegekkel mehetsz minuszba. Pl sms költség, eves kartya dij stb.
6/8 anonim válasza:
Miért, azt gondoltad, ingyen lesz majd egy banki művelet a számláddal?
Halál komolyan kérdezem.
7/8 A kérdező kommentje:
6# én azt gondoltam hogyha nincs fedezet akkor nem engedi hogy megcsináljam
2021. febr. 1. 14:50
8/8 anonim válasza:
Nekem sincs hitelkeretem megis minusz 5k az egyenlegem. Kartya kibocsajtasi dij, eves kartyadij, es összegzett elszamolas. (most kaptam új bankkártyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!