Átváltott a Diakhitel státuszom folyósíthatóra, van esély, hogy hamarabb fognak utalni, mint március 12.?
Figyelt kérdés
Kaptam korábban egy emailt, hogy változás következik be a folyósítás szempontjából, viszont konkrétum nincs a levélben.
Tud valaki valamit erről?
2021. febr. 23. 14:57
171/275 anonim válasza:
Esetleg hatha ha ma vki meg kapta irja mar be
172/275 anonim válasza:
Semmi. És annak lesz igaza, aki megmondta hogy 12-én kapja mindenki. A többi pedig kamus
173/275 A kérdező kommentje:
#167: de nem visszatérítendő 10k 😂
2021. márc. 4. 09:04
174/275 anonim válasza:
Nemtudom milyen lelki vilaga van annak aki bekamuzta h megkapta...
175/275 anonim válasza:
173 igen ugy gondoltam h az ajandek vagy karterites😀😀
176/275 anonim válasza:
Remélem ez lesz a legnagyobb öröm az életében aki ezzel szórakozott. Máskülönben a dh központ se olyan, hogy pár embernek utal, pár embernek nem. Ha valakinek jár, azoknak egybe szokták. Szerintem marad minden hónapban a 15-e,annyi lesz a különbség, hogy szeptemberben is lesz utalás, ez viszont elég nagy könnyítés nekünk.
177/275 anonim válasza:
Nálam is le van állva amúgy a dh direkt este óta hibát ír és nem mutatja a státuszt.
178/275 anonim válasza:
Detto leallt az egesz, lehet nehezen jon at a penz🤣 megaladt utkozben
180/275 anonim válasza:
176
Tök más áll a levélben! 😬😬😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!