Hová tudok fordulni, ha 50. 000 (ötvenezer) Forintot szeretnék felvenni fedezet nélkül, hogy ki tudjam fizetni az OTP adósságomat?
Figyelt kérdés
Nincs bejelentett munkahely.
Havi igazolt egyéb bevételem 28.000 (huszonnyolcezer) Forint.
Az Ötvenezret (már ha tudnék szerezni), havi 5-10.000 Forintjával tudnám törleszteni.
2010. aug. 17. 16:31
1/5 anonim válasza:
sarki uzsorás, mert még a provi sem ad ennyire...üdv a való világban
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne mert majdnem ugyan ebben a helyzetben vagyok (csak kicsit rosszabb) legalább 50-80 E Ft kellene különben elveszik a házunkat (vagyis felbontják a szerződést, jelzálog stb.) BAR (KHR) listán vagyok szóval nem tudom mit tehetnék.
4/5 anonim válasza:
elég szomorú hogy ez a való világ!!!
5/5 anonim válasza:
Kérj haladékot a banktól indokolva ezt anyagi és szociális háttereddel. Közben pedig 5 hónap alatt összeszeded a lóvét.
A lényeg, hogy gyorskölcsönt vagy bármi ehhez hasonlót ne vegyél fel mert olyan adósságspirálba keveredsz, hogy a mostani helyzeted egy aranyozott álom lesz hozzá képest.
Kérd meg a rokonokat, ismerősöket, hogy segítsenek, ha kell írjatok róla szerződést. És pontosan fizess neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!