Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szükségem lenne kb. 500.000...

Szükségem lenne kb. 500.000 forintra sürgősen, jövedelem nélkül hol vehetnék fel ilyet?

Figyelt kérdés
Nincs a nevemen semmi, nincs hivatalos jövedelmem, kb. havi 30.000 forintot tudnék törlesztésre fordítani, előny lenne, ha lehetne előtörleszteni, ha véletlenül jobban állnék anyagilag. Hol tudnék ilyet igényelni?

2021. febr. 22. 13:58
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#20: Videókártyákra hozok néhány példát, hogy elhidd:

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 22. 18:09
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Maximum valami uzsorás ad, de ha nem kajára kell, akkor felejtős.
2021. febr. 22. 19:09
 23/29 anonim ***** válasza:
36%
Melyik városban laksz? Hova jársz egyetemre?
2021. febr. 22. 23:00
 24/29 anonim ***** válasza:
74%

Már ne haragudj, előbb adnék kölcsőnt egy gépezőnek, mint neked.

Nem tudom hol tanulsz pénzügyeiről de mi a Corvinuson úgy tanítjuk, hogy hitelből nem tőzsdézünk, főleg nem 2-3 évre.

Azt se értem miféle infláció lesz a Covid után?

Pang az autójavítás,hogy emelkednének az árak?

Én is belekényszerültem egyszer, hogy 18 éves Audit vegyek. 2 évig még jó volt, aztán havonta a harmad fizetésemet elvitte.

Ha vennél egy bringát ezt meg eladnád egy százasért, már megtakarítani havi 20 ezret minimum.

Gondold ezt át!

2021. febr. 22. 23:38
 25/29 A kérdező kommentje:

#23: Lovasberény-Budapest

#24: Nem tőzsdézni tervezek, a gép nekem MUNKAESZKÖZ.

Nem érzem, hogy pangana az autójavítás. Én csak azt látom, hogy egyre nagyobb várólisták vannak azokon a helyeken, ahová szoktam vinni a kocsit. 3 hetes várakozási idők vannak már, de van olyan hely is, ahol már 3 hónapra előre adnak csak időpontot.

2021. febr. 22. 23:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tehát Lovasberényben élsz.

Mivel írtad, hogy semmid nincs, ezért nyilván a szüleidnél laksz. Kérj a szüleidtől, ha így állunk vagy adj lejjebb az igényeidből.

Tekintettel az online oktatásra, azt nem vonom kétségbe, hogy a laptopra szükséged van, de miért is beszélünk videókártyáról?

Hiszen, ha jól emlékszem, egy törölt válaszodban azt írtad, hogy laptop részletre kell többek között a pénz.

És hogy kerül ide a bitcoin?

Értem én, hogy a kocsid nem jó, de ha nem megy, akkor addig jársz tömegközlekedéssel - ami nyilván nem olyan kényelmes, mint az autó, de addig is megoldódik valahogy a helyzet.

2021. febr. 23. 07:22
 27/29 anonim ***** válasza:
84%

Egy alap laptopot tanulásra lehet venni 0% THM-re kb 100.000 Ft-ért. Nem egy videókártyát 120-ért.......

Lovasberényből simán tömegközlekedéssel be lehet jutni.

Én 2011ben végeztem az egyetemmel, de saját laptopom, se autóm nem volt, és nem vagyunk szegény család.

Elég baj, ha közgazdaságtant tanulsz...

2021. febr. 23. 08:29
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én 2011ben végeztem az egyetemmel, de saját laptopom, se autóm nem volt, "

Bocs, de ez a része most kivételesen nem jó példa - ugyanis az online oktatás miatt tényleg kell a laptop.

2021. febr. 23. 08:55
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is írtam az első soromban azt, amit.
2021. febr. 23. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!