Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szükségem lenne kb. 500.000...

Szükségem lenne kb. 500.000 forintra sürgősen, jövedelem nélkül hol vehetnék fel ilyet?

Figyelt kérdés
Nincs a nevemen semmi, nincs hivatalos jövedelmem, kb. havi 30.000 forintot tudnék törlesztésre fordítani, előny lenne, ha lehetne előtörleszteni, ha véletlenül jobban állnék anyagilag. Hol tudnék ilyet igényelni?

2021. febr. 22. 13:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%
Mi lenne ha el mennél dolgozni rendesen. Gyárakban konyorognek hogy menj. A nagy része nem embertelen. Csak a 30 éves fotel harcosoknak akiket elzavartak végre dolgozni.
2021. febr. 22. 14:51
 12/29 A kérdező kommentje:
#11: Nappali tagozatos egyetemista vagyok. Csak hát diákmunkázni sincs nagyon hova menni most...
2021. febr. 22. 14:56
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Diákhitel?
2021. febr. 22. 15:08
 14/29 A kérdező kommentje:
Már fel lett véve, csak nem lett elég.
2021. febr. 22. 15:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Húhhhh... mire kell most neked hirtelen ennyi pénz, hogy egyetemistaként a bizonytalanra kölcsönbe vered magad?
2021. febr. 22. 15:17
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Adósságspirál ON!
2021. febr. 22. 16:52
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hamar megfogod tanulni az életben, hogy mi az a kamatos kamat.
2021. febr. 22. 17:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Borsodban simán.

De nem ajánlom!

2021. febr. 22. 17:35
 19/29 A kérdező kommentje:

#17: Tudom, hogy mi az, és azt is, hogy szívás lesz visszafizetni, részben ezt tanulom az egyetemen. De sajnos az én fogyasztói kosaramban lévő termékek árai 4 hónap alatt 10-300%-os dráguláson mentek át, a kocsi alkatrészek árai jó eséllyel mennek feljebb, ha ilyen ütemben növekednek, akkor 12 hónapos alatt 33%-os növekedés lesz, a számítógépeknél (főként a videókártyáknál) meg az árak megháromszorozodtak ezen 4 hónapos időszak alatt, a bitcoin bányászok folyamatosan vásárolják fel őket, így ezek egyre inkább hiánycikkek, és valószínűleg záros határidőn belül még megnövekedik az áruk kb. 10-50%-kal. Egész egyszerűen még egy 15-20%-os hitelfelvétellel is jobban járok hosszabbtávon, még úgy is, hogy év vége felé lesz pénzem ezeknek a visszafizetésére. És itt az a gond, hogy bontott kocsialkatrészek árai is triplázódtak 4 hónap alatt. Sajnos nekem a kocsi és a gép is létszükségleti jószág, mert "békeidőben" azzal járok be egyetemre, ha meg eladom kopogó (és rövidesen kiszakadó) hátsó futóművel és hengerfejesen, akkor sokkal több pénzt bukok, mert az átíratási költsége akkora, így számla nélkül okosba' jobban megéri megcsináltatni.

Ha meg vége lesz a covid hisztinek, akkor rövid távon megint beindul igen erős mértékben az infláció, ameddig normalizálódik minden, az lesz szerintem 2-3 év, de ezeket a költéseket most kéne megcsinálnom.

2021. febr. 22. 17:59
 20/29 anonim ***** válasza:
66%

Aha.

Így legyen ötösöm a lottón!

Valami tutisikerben bízó bitcoin-bányász....

Akinek most sem jött be...

De felvenne rá hitelt.

Uramisten, fel kéne nőni, kérdező!

No free soup!

És még autó is...

Anyám borogass! :-D

2021. febr. 22. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!