Hogyan működik a befektetési rendszer?
Nyílván ha valaki olyan profi módjára szórja az információt mint én... Akkor gyakran beleesik azokba a lehetőségekbe, hogy amit megszerez full kamu.
Mondjuk maradjunk MÁP-nál mert kis összegről van szó.. Tudok havonta ugyan abba a befektetési alapba bővíteni? Gondolok itt arra, hogy valaki vesz 100000ft-ért magyar állampapírt de utána is lenne pénz amit félrerakna de ez az összeg mondjuk 25ezer.
Szóval a 100ezret tudja bővíteni 125re vagy pedig mindig újat kell kötni? Ezt hülyeségnek tartom, de hát sose lehet tudni..
@07:17
Nemegészen.
Névértéken lehet vásárolni az állampapírt. Tehát van tudom is én 1 millió Ft-od, akkor veszel 1m névértéken állampapírt. Ha a következő hónapban van még 100e Ft-od akkor vehetsz 100e Ft névértékű állampapírt és annak egy hónappal tolódik a lejárata. Nem lehet össze vonni meg hozzá tenni, ez nem olyan mint egy takarék számla.
MNB Befektetésvédelem - Befektetői Figyelmeztetések
Hirdetés·www.mnb.hu/befektetés/védelem
Befektetés előtt ellenőrizze, hogy engedéllyel rendelkező társaság végzi-e a tevékenységet. Tájékozódjon a befektetési lehetőségek kockázatairól az MNB oldalán.
Tőzsdei Befektetések - Gyors és biztonságos keresés
Hirdetés·hu.seekweb.com/minőségi_info/most
Tőzsdei befektetések – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán! Egyszerű használat. Az összes válasz. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.
Sok találat · Elsőszámú keresőmotor · Egyszerű keresés · Azonnali eredmények
Online Befektetés Kezdőknek - Ingyenes Pénzügyi Oktatás
Hirdetés·www.kereskedni.hu/
Ingyenes Pénzügyi Befektetések Tanfolyam a Kezdőtől a Haladó Szintig. A Pénzügyi Sikerek nem Jönnek Maguktól. Mi a Rendelkezésére Állunk, Hogy Ezt Elérje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!