Bebuggolt a PayPal és folyamatosan leszívja a pénzem. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
S. O. S.
Sziasztok. Ma a PayPal fiókomhoz társítottam 2 kártyát. Az egyiken kb. 60.000 forint van/volt, a másikon 150.000. Szerettem volna vásárolni egy online multiplayer játékban 15000 forint értékben jatekbeli fizetoeszkozt. A játék biztonságos, viszont elkezdett egyre több pénz "felbuggolni" a játékban a fiókomra. Attól tartok h nem áll meg, egyre csak nő most is. Gondolom a kártyáról pedig húzza le a pénzt. Mit tegyek? Vissza tudják tölteni, ha írok nekik? Mármint, a játék készítőknek...
Ne játsz olyan játékokkal, amelyek pay to win-ek! ennyi! Gondolom torrentezel, meg töltesz le agyba főbe, meg ócska pay to win játékokkal játszol, azok meg vírusosak és leszedik a pénzed!
2021. febr. 15. 06:41
3/34 anonim válasza:
Pénzt vissza nem fogsz kapni! Mert bizonyítanod kellene, hogy nem akartál vásárolni! Azt meg, hogy teszed! Azt fogják mondani,hogy te vagy a blfsz! Miért nem figyeltél!
2021. febr. 15. 06:41
4/34 A kérdező kommentje:
@1
Kösz, megprobalom.
@2,@3
Mégegyszer mondom h a játék online és biztonságos, és nem én nem figyeltem. Egyszer adtam be a vásárlás parancsot de leszivja az összes pénzt a kártyáimról a PayPal.
2021. febr. 15. 06:59
5/34 anonim válasza:
Nem lehet hogy a játékon belül valami havonta megújuló előfizetést szed le mindig, amit nem mondtál le?
2021. febr. 15. 08:07
6/34 anonim válasza:
Mert "Bebuggolt a PayPal és folyamatosan leszívja a pénzem. " ezt tartom a legkevésbé életszerűnek.
2021. febr. 15. 08:08
7/34 A kérdező kommentje:
lol, bocs hogy így fogalmaztam...
Amúgy nincs semmilyen előzifetés. Egyszeri token vásárlásról van szó, aztán a PayPal véletlenül végtelenszer hajtja végre ugyanazt a tranzakciót, de semmi baj... :D
2021. febr. 15. 09:31
8/34 anonim válasza:
Talán írj nekik, vagy kérj meg egy írástudót, hogy írjon nekik!
2021. febr. 15. 10:37
9/34 anonim válasza:
Tuti, hogy te szúrtál el valamit!
2021. febr. 15. 10:42
10/34 anonim válasza:
Vírusos játék. Vagy pedig te rontottál el valamit elég szépen. De semmiképpen sem paypal hibája ez a történés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!