200.000 Ft-ot mibe fektessek?
Figyelt kérdés
Nézegettem az állampapírokat és hogy a Kincstárnál éri meg a számlanyitás. 1-2 évre gondoltam, hogy lekötöm a pénzt. Szerintetek ez megéri, esetleg más opció ami jobban megéri és biztonságos?2021. febr. 9. 14:46
11/13 anonim válasza:
Oké, #10 , de ezért lepontozni? Én mint naiv, én is az aranyban gondolkodnék. Én csak egy tippet adtam a kérdezőnek.?
12/13 anonim válasza:
Gyerekek ne hülyüljünk már! Akinek 200 ezer az összes megtakarítása, annak ne ajánlgassunk már bitcoint, aminek az értéke naponta csaokod egy elég széles volatilitási sávban.
Mondjuk én ennyi pénzt inkább nem fektetnék be, jó lesz az vésztartaléknak.
13/13 anonim válasza:
@10:21
Én totál egyet tudok ebben érteni veled, de hát tudod hogy ezen az oldalon vannak a világ legnagyobb befektetési szakértői...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!