Melyik a legjobb bank szerinted?
Ez csak 5 bank . Így nincs sok értelme a kérdésnek.
Az első két válasz pedig korlátolt baromság.
Pedig az első be is látja hogy azok a cégek nem bankok.
A felsoroltak közül az Erste.
De hol az MKB?
A Takarékbank aminek második legtöbb ügyfele van?
A Budapest Bank?
A K&H a legnagyobb vállalkozói bank?
A Sberbank amelyik egyre fektörekvőbb?
Az apró csökevényeket direkt hagyjuk is.
Az Erstétől eljöttem, nem volt számomra megfelelő csomag, a többi meg vagyonokért - akkor.
Raiffeisennel meg vagyok elégedve, bár az új számlacsomagok itt is fizetősebbek, több feltétellel vannak, illetve az átutalások ingyenességét is kurtítják.
A mobilalkalmazásukon van mit fejleszteni, sok mindent nem tud és kifagy, nem elérhető, levonja de nem köti le... most lett Raipay, azt még nem próbáltam.
Az OTP-vel nem volt gond, hitelt vettünk fel és csokot intéztünk, bár mintha a számlacsomagoknál többet kellene fizetni. Előny, hogy rengeteg van belőle, bár így is tömegek járnak oda, Rafi kis családias.
Férjem K&H-s, azzal sincs különösebb baj, bár irtó ronda kártyái voltak és volt egy értetlen dolgozójuk, illetve neki fizetni kell az átutalásért, nem tudom, milyen lehetőségek vannak még ott.
Raiffeisen premium gold 2.0-m van es imadom!
Az otphez kepest itt kb minden de minden ingyen van. De tenyleg... A heten tobbszor utaltam 200.000+ forintot tozsdere/vissza 0 forint koltseggel, otpbol ugyanez 1000 forint lett volna / utalas.
KDB Bank
Bank of China
Nekem ennél a kettőnél vannak számláim, és eddig még (és nem csak hónapokról van szó) nem történt olyan ami miatt panaszkodhatnék rájuk, szóval szerintem ők jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!