Amikor csináltatok egy bankszámlát, akkor mit kérdeznek? Megkérdezik a munkám, a végzettségem, ilyesmiket?
Ha céltudatosan megyek oda, tehát konkrétan tudom, hogy melyik bankszámla opciót szeretném, akkor ezeket elkerülhetem?
Első bankszámlám/ bankkártyám lenne...
Mi a bánat közük van hozzá? Le se sz@rják mi a munkád.
Van olyan számlacsomag aminek a feltétele a kedvezmények igénybevételéhez havi minimum X összeg jóváírás. Azt meg fogják kérdezni ha olyat választasz.
Olyan 26 év alattiaknak való számlát akarok, aminél havonta 250 forintot kell fizetni, talán számlavezetési díj gyanánt, de azon túl nincs semmilyen költsége és ez nem csak akkor érvényes, ha egy havi minimum összeg érkezik rá, hanem akkor is ha nem érkezik rá semmi...
Azért ezt akarom mert jelenleg munkanélküli vagyok, és felszeretném majd tenni a számlára az eddigi megtakarításaimat, ami néhány százezer forint...
Köszi a válaszokat!
Tehát akkor ha konkrétan tudom, hogy melyik számla csomagot szeretném, akkor annyi a teendőm, hogy bemegyek a bankfiókba, ott megvárom amíg sorra kerülök, majd elmondom hogy mit szeretnék hoznak pár papírt amit alá kell írni és készen is vagyunk?
Tehát a sorban állást nem számolva olyan 10 perc az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!