Hogyan kell kincstári számlára pénzt utalni?
"vagy ide máshogyan kell utalni?"
Szerintem nem. Ez is olyan utalás, mint a többi.
Nem tudom, hogy miként nyitottad az értékpapírszámlát. Én személyesen, és az ügyintéző hölgy a sok részemre adott papír közül megmutatta, hogy melyiken szerepel az utalási bankszámlaszám és az a szám, amelyre az utalásnál hivatkoznom kell.
Aláhúzta nekem... :D :D :D
Ügyfélkapun keresztül lett nyitva, csak egy szerződést kaptam postán, illetve a Web/Mobil Kincstár adatokat e-mailbe.
Azt láttam, hogy lehet kártyával is de nem akarom annyira megemelni a kártyán a limitet, inkább akkor beutalom az összeget.
Ki kell választani jegyzésnél/vásárlásnál, hogy utalni akarsz és küldi a további infókat. Teljesen normális utalás egy számlaszámra.
Egyébként szerintem is hülyeség, nagyobb összegeknek akár több ezer forintos utalási költsége is lehet. Semeddig nem tart egy limitet megemelni, majd a sikeres vásárlás után újra korlátozni. Minden netbankon, vagy mobilbankon meg lehet már ejteni.
Én úgy tudom, hogy az értékpapír számlára utalás összegtől függetlenül minden banknál díjmentes.
Mikor én utaltam több milliót az értékpapír számlámra, akkor a 6 ezer forintot levonta a bank, majd a következő hónapban jóváírta.
Állítólag a kormány így rendelkezett, hogy az állampapír vásárlást elősegítse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!