Megéri 21 ben Tesla részvényekbe fektetni?
Pont ez, hogy ez egy olyan iparág ami folyamatosan gyarapodik és fejlődik. Szerintem aki totál képben van ezzel az se tudja megjósolni, hogy mi lesz mondjuk 2 hónap múlva.
Igen vicces és egyszerű a példa mint a faék, de aki a tavaly befektetett az most nyert és folyamatosan nyer még most is.
Hogy 2021-ben érdemes lesz-e valamikor, abban nem vagyok 100%-ig biztos.
Ami biztos, hogy MOST nem!
Most debütált a Nio ET7, ami lehet, hogy be fog tenni egy kicsit a Tesla-nak. Először érdemes megfigyelni, hogy az első 1-2 heti infók és rendelések szerint hogyan alakulnak a jelzések.
Ha megnézed a NIO részvényeit, láthatod, hogy milyen ívet futott az utóbbi hónapokban, mióta egyre nagyobb híre lett az ET7-nek.
Én most inkább abba invesztálnék mindenféleképpen (pontosabban én már megtettem 2020 márciusában, de a te helyedben még most is érdemes).
Tesla részvénybe majd ahogy ettől függően alakul.
Végre egy kielégítő válasz. Köszönöm!
Nem is hallottam erről a konkurenciáról, de már olvasom is a híreket a berobbanásról.
Köszönöm a válaszodat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!