Miért értetlenkednek az OTP-ben, ha meg szeretném szüntetni a hitelkártyámat?
Nyáron voltam bent, már akkor is hüledezett a nő, hogy de hát miért akarom megszüntetni. (vásárlási kedvezmények miatt vettem igénybe, aztán rájöttem, hogy annyit mégsem nyertem vele)
Akkor lebeszélt, mert hogy szerződés módosítási díjat kellene fizetnem. Oké, beadtam a derekam, hogy akkor még várok vele kb egy fél évet.
Most lenne esedékes majd a megszüntetés, de már előre ideges vagyok, ha az a hülye csaj jut az eszembe, és ha megint akadékoskodni fog. Múltkor se "fogadta el" azt a válaszomat, hogy mert nem használom annyit a kártyát, és mert szeretném, ha nem lenne nyitott hitelkeret a nevemen.
"a hitelkártyák is van havi és éves díja."
Így van, méghozzá némelyiknek elég borsos, akár 7-8 ezer ft is évente.
Fateromnak nem akarták odaadni a pénzét, hogy máshol befektessen be minden áron győzködték, hogy maradjon ott a pénzével.
Én ezért is utálom a személyes ügyintézést a bankban, mert mindenre rá akarnak beszélni vagy egyéb dolgokról lebeszélni. Pedig nekem jó lehet attól, hogy nekik nem lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!