Miért értetlenkednek az OTP-ben, ha meg szeretném szüntetni a hitelkártyámat?
Nyáron voltam bent, már akkor is hüledezett a nő, hogy de hát miért akarom megszüntetni. (vásárlási kedvezmények miatt vettem igénybe, aztán rájöttem, hogy annyit mégsem nyertem vele)
Akkor lebeszélt, mert hogy szerződés módosítási díjat kellene fizetnem. Oké, beadtam a derekam, hogy akkor még várok vele kb egy fél évet.
Most lenne esedékes majd a megszüntetés, de már előre ideges vagyok, ha az a hülye csaj jut az eszembe, és ha megint akadékoskodni fog. Múltkor se "fogadta el" azt a válaszomat, hogy mert nem használom annyit a kártyát, és mert szeretném, ha nem lenne nyitott hitelkeret a nevemen.
"Múltkor se "fogadta el" azt a válaszomat, hogy mert nem használom annyit a kártyát, és mert szeretném, ha nem lenne nyitott hitelkeret a nevemen."
nem is kell elfogadnia. Kifizetted volna a kötbért amiről gondolom tudtál ha aláírtad egyszer azt a szerződést és mehetett volna mindenki útjára.
Nem hitelkeretrol van szo?
En is mondtam fel, raadasul az otpben. Nyilvan dolga megkerdezni miert akarom megszuntetni de hatarozottnak kell lenni.
Semmilyen szerzodes modositasi dijat nem kell fizetni, nincs kötbér. Ha pozitiv az egyenleged kb 30perc alatt megszuntetik. Ala kell irni, ezert tart addig.
7-es nem, nem hitelkeretről van szó - máskor azért figyelmesebben is elolvashatnád a kérdést:
" (vásárlási kedvezmények miatt vettem igénybe, aztán rájöttem, hogy annyit mégsem nyertem vele) "
Hitelkerettel semmiféle vásárlási kedvezmény nincs, csak hitelkártyával .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!