Hogyan tudom lecserélni a telekódom smartbankos azonosításra?
otpdirekt bankkártya adatoknál lecseréled, kapsz egy megerősítő sms-t, utána használhatod.
Nálam kb 1 percet vett igénybe.
Nekem ez alapján sikerült:
Lépjen be, majd a Bankszámla menüponton belül válassza a Betéti kártyák, hitelkártyák opciót.
2
Ezután válassza a Bankkártya adatok lekérdezése és módosítása menüpontot, és a megjelenő bankkártyái közül válassza ki azt, amihez be szeretné állítani az internetes biztonsági kód szolgáltatást.
3
Kattintson a jobb oldalon található Módosítás legördülő menüre, és válassza ki az Internetes biztonsági kód beállítása pontot.
4
A felugró ablakban válassza ki a telefonszámát, és adja meg a Virtuális vásárlási limitet, majd a beállítások rögzítéséhez kattintson a Módosít gombra.
5
Ellenőrizze, hogy a módosítás után megfelelőek-e az adatok, nyomja meg az oldal alján található Tovább gombot, végül a módosítás megerősítéséhez kövesse az oldalon megjelenő utasításokat.
Kicsit nehéz volt megtalálni webbankon.
nem tudod eltörölni azt, ami kötelezővé tettek.
Módosításnál tudsz újat megadni.
Elolvastad a leírást, amit linkeltem?
Nov. 2. óta kötelező a telekód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!