Az internetes kártyahasználat során külött SMS azonosításról lenne pár kérdésem?
A
szituáció a következő: mikor megjön a fizetésem, befizetem a számláimat. Ez kb. 8-12 darab online kártyás
vásárlásnak felel meg. Minden egyes befizetéskor megkapom SMS-ben az autentikácós kódot. A kérdéseim: -
Van-e lehetőség bizonyos szolgáltatókat megbízhatónak jelölni, ahol nem kell majd külön azonosítani magam az
SMS kóddal? Vagy, - Van-e olyan lehetőség, hogy az első azonosítás után x ideig nem kell újra azonosítani
magamat? - Esetleg van mód telefonos applikációban azonosítani magamat? (mint az OTP-s alkalmazásban utalás
esetén) - Számítanak-e fel díjat az autentikációs SMS-ek után?
Az otp ügyfélszolgálata képtelen volt válaszolni nekem, hátha itt tud vki vmilyen tippet adni. J
Köszi mindenkinek, főleg az utolsónak :)
Végül válaszolt az OTP ügyfsz. de elég szűkszavúan.
Az megvan, hogy ez a PSD2 miatt van, és nem az OTP találta ki, csak néha agyamra megy a sok SMS kód :S
Ennek a smartbanknak akkor utánajárok.
Csop. beszedést nem igazán szeretem (és azt hiszem annak van díja).
Köszi még1x.
Szívesen :) (Imádom a munkahelyem, szeretem az ilyen kérdéseket. :D)
Azt kihagytam, hogy a kondíciós lista 3. oldalán van, hogy havi 10 darabszámot meghaladó üzenetek után vannak az 5. oldali díjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!