Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Minősített fogyasztóbarát...

Minősített fogyasztóbarát lakáshitelnél, melyiket fizetési módot érdemes választani egy 20 éves kölcsönnél? 10 évig fix vagy végig fix?

Figyelt kérdés

A végig fixnél 8k-val többet kellene fizetni.

Ha a 10 évig fixet választom akkor utána mi határozza meg, hogy mennyit kell majd fizetnem a fennmaradt 10 évre (esetleg egy példát megköszönnék) ?

2020. dec. 6. 22:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. No igen, a BB beszámolja a cafeteriámat, amivel br.370k+31,5k-m van. februárban lesz 390k az alapbérem és augusztus hónaptól meg 410k... sajnos az a nettó 400k mire elérném vagyis a br. 600k összeget. Hajjaj. :D Csak munkahely váltással tudnám meglépni. Hitelhez ráadásul a bankok 3-6 hónap munkaviszonyt kérnek és hitelt sem adnak ki, de igen, ennyi pénzt ad a mol leányvállalata. :)

Tényleg elképesztő, hogy ha bankos vagy/hitelügyintéző akkor ebben segítesz. :D

2020. dec. 7. 23:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen most mit szereznél? :) Ha kéred, hogy segítsek, akkor segítek. A BB-ben sajnos most nem tudok semmilyen kedvezményt adni (oda 20M Ft feletti hitel kellene), de az UC-ben ha bevállalod bármilyen trükközéssel a havi 400K külső jóváírást, akár úgy is, hogy valaki utal a számládra, t pedig visszautalod, ott meg tudom oldani a 3,24% kamatot 10 éves kamatperiódussal MFL-re.
2020. dec. 8. 08:15
 23/29 anonim ***** válasza:

Szia, sajnos a matekkal nem jönne ki a 20M a BB-nél, mert hiába lenne 5M önerőm, egyszerűen 20M 30 évre és 10 év fordulókra 91k havonta, ami már nekem nem jönne össze, sajnos. :(

Viszont 2021 januárjától valószínű magasabbak lesznek a hitelek mindenhol és ez baj. :( Te is így látod #22-es?

2020. dec. 8. 20:25
 24/29 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint a hitelek nem lesznek magasabbak sőt!

Új hitel program fog az mnb-től jönni.

Inkább kevesebb embernek fogják odaítélni “egyszerűen”.

2020. dec. 9. 10:53
 25/29 anonim ***** válasza:
Azt vágod, ugye, hogy baxottnagy válság van?
2020. dec. 9. 11:46
 26/29 A kérdező kommentje:

Nem ertem a kerdesedet. Az hogy a gazdasag most nem porog az nem jelenti hogy nem lehet hitelt fevenni.

Ez irrelevans most itt csak az lehet hogy kevesebb ember kepes hitelt felvenni

2020. dec. 9. 12:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Arra utalok, hogy az MNB előbb utóbb kénytelen lesz kamatot emelni, de csúnyán.
2020. dec. 9. 12:37
 28/29 A kérdező kommentje:
Jah ertem, az meglehet igen. Bar remelhetoleg nem fog
2020. dec. 9. 14:39
 29/29 anonim ***** válasza:
A BB-nal eddig nem volt de most mar 12-20 ev kozotti hiteleknel lehet kerni a fix kamatperioudust es akkor nem fogsz bankodni. Lesz egy biztonsagod. Ha tudok en is megprobalok fixet beszerezni ha esetleg egy kisebb lakast vennek es nem egy 1+1 szobasat 20M-ert. ;)
2020. dec. 12. 12:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!