Minősített fogyasztóbarát lakáshitelnél, melyiket fizetési módot érdemes választani egy 20 éves kölcsönnél? 10 évig fix vagy végig fix?
A végig fixnél 8k-val többet kellene fizetni.
Ha a 10 évig fixet választom akkor utána mi határozza meg, hogy mennyit kell majd fizetnem a fennmaradt 10 évre (esetleg egy példát megköszönnék) ?
17-es vagyok. No igen, a BB beszámolja a cafeteriámat, amivel br.370k+31,5k-m van. februárban lesz 390k az alapbérem és augusztus hónaptól meg 410k... sajnos az a nettó 400k mire elérném vagyis a br. 600k összeget. Hajjaj. :D Csak munkahely váltással tudnám meglépni. Hitelhez ráadásul a bankok 3-6 hónap munkaviszonyt kérnek és hitelt sem adnak ki, de igen, ennyi pénzt ad a mol leányvállalata. :)
Tényleg elképesztő, hogy ha bankos vagy/hitelügyintéző akkor ebben segítesz. :D
Szia, sajnos a matekkal nem jönne ki a 20M a BB-nél, mert hiába lenne 5M önerőm, egyszerűen 20M 30 évre és 10 év fordulókra 91k havonta, ami már nekem nem jönne össze, sajnos. :(
Viszont 2021 januárjától valószínű magasabbak lesznek a hitelek mindenhol és ez baj. :( Te is így látod #22-es?
Véleményem szerint a hitelek nem lesznek magasabbak sőt!
Új hitel program fog az mnb-től jönni.
Inkább kevesebb embernek fogják odaítélni “egyszerűen”.
Nem ertem a kerdesedet. Az hogy a gazdasag most nem porog az nem jelenti hogy nem lehet hitelt fevenni.
Ez irrelevans most itt csak az lehet hogy kevesebb ember kepes hitelt felvenni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!