Kinek mennyi hitele van, vagy tartozása? És h próbáljátok ezt túlélni?
Hát többek között azt, hogy ma az ember a munkahelyen nem érték. Láthatod, táppénzen volt az egyik hozzászóló, máris nem kellett többet dolgoznia. És ez nem kirívó eset, ez a legtöbb melóhelyen így van. Akkor honnan vegyük a pénz? Jó, én kimentem külföldre, a férjemmel hajón dolgoztunk, nekünk nem kellett hitel. De ez csak kevés embernek adatok meg !!!
Nincs munkahely, nem a dolgozni nem akarás a probléma. Ja, és az én családomban nincsenek ilyen mesteremberek akik házépítéshez értenek. A férjem öccse festő, burkoló , asztalos egy személyben, férjem villamosmérnök, így vannak elintézve a házon belüli, házkörüli munkák, de az én családomban nincsenek.
22.46
Nekem nem volt gondom a légkondival akkoriban.
Én csak 17 éves korom óta, mnden munkanap lementem a szánbányába. 25 évet nyomtam le ott, és amikor bezárták a bányát, minden társammal együtt sirva mentünk haza az utolsó napon.
Mégsem lett izületi gyulladásom.
23.04
Én senki felett nem itélkezek.
Sajnállak benneteket.
Ha rajtam múlt volna, soha nem lett volna rendszerváltozás, és akkor most ti is nyugalomban, és biztonságban élhetnétek.
De nektek az sem tetszene, mert teletömték a fejeteket a gyűlülettel a komcsik iránt.
23:11 - Öregem, én dolgoznék, ha lenne hol.
Anyukám tanítónő, szakmája egyik legjobbja, tudod, mennyit kap több, mint 25 év után? Az ő fizetése rámegy a havi rezsire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!