Ha megváltoztattom a telekodom akkor változik a bank számla számom?
Dehogy módosul a számlaszám! A telekód alapból a számlaszám utolsó 3 jegye, de csak alapból, ezt meg tudod változtatni.
Eleve nem lehet akármi a számlaszám vége, mert az utolsó számhegy ellenörző funkciót lát el.
Akkor ez tök jó mert netes fizetéshez kötelező lesz😅
Csak a számlám miatt tartsak fejbe egy 24 számjegyű számla számot egy azonosítot egy jelszót meg még egy plusz 3 jegyű kódot is de még a bankárytám pinjét is😅
Nem kell fejben tartanod a szamlaszamod(bar en tudom fejbol az enyem)
Felirod valahova es ha kell elokeresed.. 😂
Minek kéne a bankszámlaszámot fejben tartani? :D
Napi szinten fog utalgatni neked új ember, akinek meg kell adni?
Én a neten szoktam eladni dolgokat, az egyik üzenetet elmentettem, amiben megadtam valakinek a bankszámlaszámom, azóta amikor kérik, azt megnyitom, onnan kimásolom, és a másik üzenetbe beillesztem és kész. 16 éve van ugyanaz a bankszámlaszámom, de eddig eszembe sem jutott, hogy meg kéne jegyeznem fejből! XD
"Oo és az új OTP appban is elérhető ez a funkció? Smartbanknál egy csiga is gyorsabb"
Milyen új OTP app-ra gondolsz? Van a Smartbank meg a Simple. A kettő teljesen másra való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!