Miért nem tudok utalni a webkártyámmal?
Megpróbáltam utalni a webkártyámmal, ez lett volna az első hogy használom de nem engedi. Azt írja, hogy a tranzakció nem engedélyezett. De miért?
Aktiválni kéne mint egy rendes bankkártyát vagy ez hogy van?
Kártyával nem lehet utalni...
Esetleg azért nem tudtál vele fizetni, mert a kártya mögötti bankszámla egyenlege nem érte el a vásárlás értékét. Magyarán nem vezettél át rá semmilyen összeget (alapállapotban üres a webkártya mögötti számla, pont ez a lényege, hogy a lenyúlás megelőzhető legyen)
Ohh bocsánat. Nem vagyok tisztába még ezekkel a dolgokkal.
Tettem rá pénzt, kétszer több mint amennyit fizetni szeretnék, de nem engedi valamiért
Mit csinálhatok rosszul?
Azt írja hogy a feldolgozás során elutasítva.
Mármint?
Fizetési módként ott van, hogy előreutalás és megvan adva a számlaszám, hogy oda kell utalni.
Vagy ezzel az webkártyás izéval lehet a gondja? Hogy nem kompatibilis vele?
Bocsánat a hülye kérdésekért de tényleg nagyon tudatlan vagyok ebben a témában.
Utalni nem tudsz kártyával, kártyával kàrtyás fizetést tudsz indítani.
Hol akarsz fizezni? Melyik oldalom?
(Előre) utalni csak a bankszámládról tudsz. (A netbankban nem tudom én forintátulási megbízás vagy ilyesmi valami néven van.)
A kártyával a neten csak akkor tudsz fizetni, ha az elfogadó ad kártyás fizetési lehetőséget.
Semmi köze ahhoz, hogy ki melyik pénzügyi szolgáltatónál van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!