Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mennyibe kerül az otp-nél...

Mennyibe kerül az otp-nél megszüntetni a bankszámlát?

Figyelt kérdés

A rajta lévő pénz teljes egészében átkerül az új bankhoz?

Először érdemes új számlát nyitni és utána megszüntetni a régit?

Aki volt már hasonló helyzetben, legyen kedves írni, hogy működik. 🙂

Köszönöm!!

#OTP bankszámla megszüntetése #Új bankszámla nyitása
2020. nov. 3. 06:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ezek nem terhek. 🙂

Csak az a fajta ember vagyok, aki szeret tájékozódni másoktól mielőtt belevág bizonyos dolgokba. 🙂

2020. nov. 3. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:

"Van rajta pénz.. akkor lehet jobban járok, ha leveszem mindet... Akkor már nem tudnak mit levonni és nincs mit utalni.. jól gondolom?"

Nem jól gondolod: ha nem tudják a számlavezetési díjat levonni, akár csak részarányosan is, akkor mínuszba megy a számlád és nem fogod tudni megszüntetni, mert "beterhelnek vele".

Akkor ott helyben kell kifizetni a mínuszos összeget - úgy szüntetheted meg. Nem tudom, mennyi a havi számlavezetési díjad, de hagyj rajta annyit, hogy azt kb. le tudják vonni - max, ha kevesebb, akkor kifizetik ott.

2020. nov. 3. 14:46
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es

Le tudják vonni.. 🙂🙂

2020. nov. 3. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Akkor nem értettél meg: ha elmész és felveszed kp-ben egy bankautomatánál a számládon lévő pénzt az utolsó fillérig és utána bemész a bankba megszüntetni a számlát, akkor NEM TUDJÁK LEVONNI a novemberre esedékes számlavezetési díjat a megszüntetéskor, mert nem lesz miből.
2020. nov. 3. 18:00
 15/15 A kérdező kommentje:
De megértettem. Nem veszem le az utolsó fillérig.
2020. nov. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!