Jelzálog Erste bank 19 évesen?
Vehetek fel szülői házra szülő mint adóstársként szerepeltetve szabadfelhasználású jelzáloghitelt?
19 éves vagyok 180E-es fizetéssel vennék fel annyit ingatlanfelújítás miatt amennyit a fizetésem enged
Ja azt nem írtam hogy konkrétan bármelyik bank vissza fog utasítani.
A korod már egy nagy fekete pont, a minimális 3 hónap munkaviszony megint csak, a fizetés sincs az egekben. Szerintem nincs az a pénzintézet ami így hitelt adna.
@20:54
Mondjuk mert épp hogy kilépett az iskolából és van egy három hónapos munkaviszonya, ami annyit jelent hogy az egzisztenciája a nullával egyenlő kb.
"Mondjuk mert épp hogy kilépett az iskolából és van egy három hónapos munkaviszonya, ami annyit jelent hogy az egzisztenciája a nullával egyenlő kb."
Egzisztenciát pont nem nézik a bankok. A 3 hónapos munkaviszonyt meg én is problémának írtam, ha figyeltél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!