Ha bankkártyán nincs elegendő pénz, de PayPal-on van, akkor?(Tovabb lent!)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha ki szeretnek fizetni valamit, de nincs elegendő pénz a bankkartyamon, viszont a PayPal-on van meg annyi, akkor innen, meg onnan is levonja a pénzt? Lehet ilyet csinálni? Tehát van a kártyán 10.000Ft, Paypalon 5000.-Ft a termek 15.000.-Ft akkor megtudom venni paypalrol, mert a kettőt összevonja?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2020. okt. 31. 15:27
1/3 anonim válasza:
a 10 ezret átrakod a paypalra és ott lesz rajta, vagy a kártyára teszed át pp-ről :) egyhelyen kell lennie.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom kartyara rakni, mert nem tudom valamiért a számlát hozza csatolni, csak a kártyát, így nem tudom megoldani a kifizetést kartyara.. Hogyan tudom kártyáról rá tenni a pénzt pp-ra?
2020. okt. 31. 17:40
3/3 anonim válasza:
Pl egy boltban igy nem tudsz fizetni. De olyan helyen igen ahol elfogadnak ppt, pl online aruhazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!