Melyik bankhoz tartozik?

Citibank
Egyébként ha utalnod kell, akkor ne menj a bankfiókba, mert az nem utalás, hanem befizetés. Ha nincs bankszámlád egy banknál sem, akkor nem tudsz utalni.

Attól, hogy nincs kártyád attól még számlaszámod lehet. Az van?
Ha nem akkor befizetsz.

Nincsen baknszámlád? Ilyen még létezik?
Amúgy mindegy melyik bankba mész be, ha van egy számlaszámod oda be tudsz fizetni. Csak ez nem ingyenes. Miért nincsen számlád? Hová megy a fizetésed?

Nem mindegy majd bankhoz megy be!
Saját számlára csak saját banknál tud befizetni, ha Cibesre, otpsre stb számlára akar másnak befizetni akkor meg ahhoz a bankhoz kell menni. Befizetés mindig ingyenes...
Hulyeséget ne írj már. Kösz

150 ezer ft-ig ingyenes , ha tescoba meg stb kártyával vásárolsz szintén ingyenes.
Nekem 365 ft/ hó a számlavezetési díj + mivel nekem dombornyomott a kártya 5700 ft/ év a kártyadíj. Kibírom. Utalások ingyen vannak, mert olyan a csomagom. Netbankon sok mindent tudok intézni, jegyet venni stb. Csak durván 400 ft/ hó szerintem nem egy nagy összeg ha tudod okosan használni a számlát és tudod mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!