Babaváró hitelnél hogyan ellenőrzik azt, hogy 75%-át fordítom-e önerőre lakás vásárlásánál?
Legyen úgy ;) bírom mikor mindent jobban tudtok, mint aki napi szinten ezzel foglalkozik :) Kérni fogja a bank a különbözetet akkor is, mert erre még akkor sincs válasz :)
Szép napot!
További sok sok jót neked is amit nekem kívántál :)
Utolsóra leírom hátha felfogod.
1. Hitelképesek vagytok? Ha igen megkapjátok a 10 milliót ha belefér a jövedelembe.
2. Adásvétélibe írhatsz te önerőnek 12 milliót is, de ebből 7.5 m ft lesz a babaváró. Külön igazolni kell( ügyvédnél) hol van a különbözete. Megtakarítás, ltp, anyu adta?
Ha nem tudod igazolni, akkor fájdalmas búcsút vehettek az ingatlantól,.mert nem kapjátok meg a babavárót.
Tetszik nem tetszik ez van, lehet tovább okoskodni.
Én se okoskodok, hogy kell házat építeni, mert nem vagyok kőműves. :)
Sok sikert!
"Ha nem tudod igazolni, akkor fájdalmas búcsút vehettek az ingatlantól,.mert nem kapjátok meg a babavárót."
Itt meg nem tudom mégis mi a fészkes fenéről beszélsz, hogy mit kellene igazolni, mikor a babaváró egy szabad felhasználású hitel, bármire költhető. Semmi köze az ingatlanhoz. Te úgy vagy bankár, mint én űrhajós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!