Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babaváró hitelnél hogyan...

Babaváró hitelnél hogyan ellenőrzik azt, hogy 75%-át fordítom-e önerőre lakás vásárlásánál?

Figyelt kérdés
Hiszen egy szabad felhasználású hitelről beszélünk.
2020. okt. 28. 19:33
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Rosszul gondoltátok mind, kiderült az igazság.
2020. okt. 29. 09:58
 22/36 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi én bankosként írtam, de oké :D arra nem válaszoltál, hogy a 8 milliót önerővel pótolod vagy sem. Ügyvéd azt ír a papírra amit te mondasz ha azt mondod huuu nekem van 20 millám ( közben meg reménykedsz hogy nyersz a lottón vagy kapsz hitelt ) akkor azt írja hogy 20 millió önerő... Majd mehettek módosítani.
2020. okt. 29. 10:13
 23/36 A kérdező kommentje:
Mehetsz te módosítani...a fene azt a jóakaró formád
2020. okt. 29. 10:18
 24/36 anonim ***** válasza:
79%

Legyen úgy ;) bírom mikor mindent jobban tudtok, mint aki napi szinten ezzel foglalkozik :) Kérni fogja a bank a különbözetet akkor is, mert erre még akkor sincs válasz :)

Szép napot!

További sok sok jót neked is amit nekem kívántál :)

2020. okt. 29. 10:40
 25/36 A kérdező kommentje:
Meg sem értetted a kérdést..istenem ilyenek dolgoznak a bankokban.
2020. okt. 29. 10:48
 26/36 anonim ***** válasza:
74%
Meg ilyenek jönnek be a bankokba :)
2020. okt. 29. 10:50
 27/36 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a bankok nehezen fognak a nappalimba jönni, de kösz az észrevételt. Hozzád biztos nem megyünk.
2020. okt. 29. 10:52
 28/36 anonim ***** válasza:
46%

Utolsóra leírom hátha felfogod.

1. Hitelképesek vagytok? Ha igen megkapjátok a 10 milliót ha belefér a jövedelembe.

2. Adásvétélibe írhatsz te önerőnek 12 milliót is, de ebből 7.5 m ft lesz a babaváró. Külön igazolni kell( ügyvédnél) hol van a különbözete. Megtakarítás, ltp, anyu adta?

Ha nem tudod igazolni, akkor fájdalmas búcsút vehettek az ingatlantól,.mert nem kapjátok meg a babavárót.

Tetszik nem tetszik ez van, lehet tovább okoskodni.

Én se okoskodok, hogy kell házat építeni, mert nem vagyok kőműves. :)

Sok sikert!

2020. okt. 29. 10:53
 29/36 A kérdező kommentje:
Ugye azért azt belekalkuláltad Kedves Bankár, hogy 20-30% önerő kell egy lakáshoz és amennyiben ez a 7,5 millió fedezi a 20-30%-ot, akkor nem kell plusz megtakarítás? Igen?
2020. okt. 29. 10:56
 30/36 A kérdező kommentje:

"Ha nem tudod igazolni, akkor fájdalmas búcsút vehettek az ingatlantól,.mert nem kapjátok meg a babavárót."

Itt meg nem tudom mégis mi a fészkes fenéről beszélsz, hogy mit kellene igazolni, mikor a babaváró egy szabad felhasználású hitel, bármire költhető. Semmi köze az ingatlanhoz. Te úgy vagy bankár, mint én űrhajós.

2020. okt. 29. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!