Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen részvényeitek vannak a...

Milyen részvényeitek vannak a portfóliótokban?

Figyelt kérdés

Részvénybe szeretnék befektetni hosszabb távra, és érdeklődöm, kinek milyen van? Elsősorban külföldit szeretnék. A lusta portfóliós vagyok, tehát egyszer megveszem, és évente egyszer babrálnék vele.

Olyanokra gondoltam, mint Coca-Cola, Samsung, Xiomi, Nike.

2020. okt. 11. 02:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lusta vagy akkor inkább S&P 500
2020. okt. 11. 08:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne azért vegyél valamit, mert másnak van, ez TELJESEN értelmetlen! Gondold el, valaki vett fél éve Teslát, mert akkor jó vételnek tűnt alacsony áron, most annak már többszörösét éri, túlvett és bármikor kipukkanhat a lufija. Na most, ha én azt mondom, nekem Tesla van, akkor te is beleveszel mert nekem bejött, aztán lehetsz másnap bukod a pénzed egy részét... Ilyet SOHA ne tegyél!

Ahogy az előttem lévő írja, ha lusta vagy, akkor az (S&P500 követő) ETF lesz a te embered, bár jól válaszd meg a brókeredet, nem mindenhol elérhető dollárban.

2020. okt. 11. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mivel részvényalapokban van a pénzem
2020. okt. 11. 10:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem azert kerdeztem, h olyat veszek, ami masnak is van. Gepkocsiba foleg nem fektetnek, elsosorban ruha es etel erdekel.

Csak kivancsi voltam, ki mibe fektette a pénzét.

2020. okt. 11. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én elektromos autó részvényekbe.
2020. nov. 26. 12:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Oda mi gyártjuk az aksit, azt inkább nem vennék :D

Persze azé a jövő, de a li-ion akksi nagyon gyenge. Amíg helyette nem találnak fel valamit, addig csak kínlódás a dolog.

Köszönöm a választ.

2020. nov. 27. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
ETF-et vegyél ha nem értesz hozzá... és jól láthatóan nem értesz hozzá.
2020. nov. 27. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!