A provident miért nem ad kölcsönt?
Bár listás vagyok, de már fizetem rendesen a személyi kölcsönömet csak volt egy rosszabb helyzetem amikor nem tudtam 3-4 hónapig ezért raktak bárlistára az Otpnél. Providentet szerettem volna felvenni mert most nagyon kedvező lett volna a kamat banki átutalással. Bementem elintézni erre közölték hogy nem adnak mert Bár listán vagyok. Eddig értem is a dolgot de rengeteg olyan embert ismerek akinek még is adnak csak ők nem átutalással törlesztik hanem ugye az ügyintéző kijár hozzájuk átvenni a pénzt ezáltal sokkal többet fizetnek vissza.
(Pl felvesznek 300.000-Ft ot és vissza fizetik a dupláját. Nekem pedig csak 7000-8000-rel lett volna több mivel utaltam volna az összeget.)
Hogy lehetséges ez, hogy az egyiknek adnak másiknak nem?
Valamint olyat is hallottam hogy volt hogy munkahely sem kellett hozzá még is feltudta venni a pénzt.
Miért jobb neked ha tudod mire kellene a pénz? Szerintem nem kötelességem kiteregetni a magán ügyeimet ilyen szinten, én csak segítséget, tanácsot, válaszokat vártam és az sem kötelező persze.
Egyébként igen én is furcsáltam hogy miért éri ez meg nekik de azt mondták a járvány miatt van ez.
Na de mindegy is talán jobb is így ezek után amit leírtatok hogy mekkora kamu is lehetett volna ez az egész.
Köszönöm a válaszokat
Én adok kőccsőn tezsvir
Kalanyos mikálysúmáker voltam sziasztok
A vírus miatt, mikor az emberek elveszítik a munkájukat és nem tudnak fizetni, a Provident olcsó hitellel reagálna? :D Ugyan, nem lehetsz ilyen naiv, nem szeretetszolgálatról van szó. Magas ívben tesznek rá, hogy az emberek tönkremennek, nekik a jól és biztosan fizető ügyfél kell. Te nem tűnsz nekik annak. Ennyi.
Hidd el, jobban jártál így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!