Ha rendelek az ebayon és én ugy vagyok bejelentkezve ,hogy a facebokkal hotmailos a címem de hotmail nem létezik ugye??
Figyelt kérdés
tehát rendeltem egy csomagot amerikából és Pozsonyban van és a vámosok küldtek is apírt kel visszigazoló email stb de rendelések amit rendelk az ebyon a Hotmail címemre jönnek ugye?? mert nem műk=odik az az emayil ráadásul oda a jelszót sem tudom ez nagy baj szerintetek vagy mit kell tennem ???2020. szept. 11. 09:11
22/28 A kérdező kommentje:
ez az nem ??
2020. szept. 11. 10:53
23/28 anonim válasza:
de az mester nem vagy véletlenül informatikus?
24/28 A kérdező kommentje:
igen és nem fogadja el a régi emailemet hogyan lehet hogy mesgzűnt??? de akkor hogyan lehetek fent facebokon??
2020. szept. 11. 10:54
25/28 anonim válasza:
a kettőnek nincs köze egymáshoz
26/28 A kérdező kommentje:
ja akkor mesgzűnhet az email és ugyanugy műk=odik a facebook?
2020. szept. 11. 11:23
27/28 anonim válasza:
A Facebook nem nézi hogy az az email cím amivel beregisztráltál, él-e még.
28/28 A kérdező kommentje:
aha tehát lehet hogy az email címem mesgzűnt mégis fent lehetek vele a facebokon
2020. szept. 11. 14:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!