Miért nincs az OTP SZÉP kártyán pinkód? Visszaélésekre adhat okot. Pl. az elfogadóhely részéről.
De ha nem a te aláírásod akkor nem is a te felelősséged.
Miért aggódsz emiatt?
Nekem volt olyan, hogy egy étkezdében fizetni akartam vele elviteles ételt.
A pultos hátravitte a kártyámat, majd visszahozta, és közölte, hogy azt írta ki neki a terminál, hogy tranzakció elutasítva. Ezért kifizettem készpénzben. Aztán másnap (mert ugye csak másnap jelennek meg a tranzakciók...), megnéztem az App-ban az egyenlegemet, akkor láttam, hogy nem lett elutasítva, mert levonta a pénzt. A szerencse az volt, hogy csak az étel árát vonta le, mert akár beüthetett volna nagyobb összeget is ennyi erővel.. Így "csak" kétszer lett kifizetve az ételem...
Én személy szerint jobban szerettem az étkezési jegyet, mert abból annyit adtam oda, amekkora összeget fizetni akartam, nem volt az hogy hátraviszi a terminálhoz és beüt amennyit akar, papírt meg nem ad róla.
Az ilyet biztos nem hagytam volna. Eleve mi az, hogy elviszi a kártyát hátra?
De ha meg is történt utána is lehet reklamálni. Ott az elutasitott fizetés papírja, és a számla, hogy kp fizettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!