Revolut vagy N26? Melyik a jobb?
Fizetesem euroban kapom, nem szeretnek semmi eves dijjat vagy barmi mast.
Debit kartya kell amivel tudok online vasarolni.
Egyik sem.
Ez a cikk a Revolutról szól, de a többinél is számolni kell ilyenekkel.
Normális bankszámla kell, abban az országban nyitva ahol élsz, ahol a jövedelmed kapod. Lehetőleg abban a devizanemben.
Nem tudom melyik országban élsz, de van ahol ingyenes számlát is tudsz nyitni.
"Normális bankszámla kell, abban az országban nyitva ahol élsz, ahol a jövedelmed kapod. Lehetőleg abban a devizanemben."
Ezekkel az a baj, hogyha más devizában fizetsz, akkor qrva szarul vált!
Németországban élek, van itteni ingyenes számlám, de mellette van Revolut is, mert sokkal jobb árfolyamon vált forintra, mint a Commerzbank.
Nem tudom megnézted-e a linket? Nagyon sok ilyet talalhatsz a neten.
Nem az a fontos hogy olcsóbb hanem hogy milyen önkényesen bánik az ügyfelek pénzével.
Ez nem lehet alternatívája egy valódi banknak.
Valódi bankra nagyon komoly törvényi garanciák vonatkoznak.
Nem tudom miért pontozzák le a normális válaszokat ami leírja a veszélyeit, de attól még a valóság nem fog megváltozni.
Nem nekem okoz kárt, ha zárolja valami ilyen cég a ti számlátokat, mert nekem nincs is ilyen helyen számlám.
A kérdező szavazásán kimaradt a Currencyfair.Azzal mi a baj?
egy Revolut kártya, amire meg töltögeted a pénzt a banki számládról (mivel kártyás fizetés, így teljesen ingyenes...ezt,hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!